Ánizskenyér II

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 21 dkg cukor
  • 4 tojás
  • 5 g finomra tört ánizs
  • 14 dkg liszt
  • ánizsos cukor

Elkészítés

A cukrot a tojássárgákkal alaposan elkeverjük, majd felváltva keverjük bele a lisztet és a tojásfehérjét. Vigyázva, ne géppel csináljuk, hanem kézzel, óvatosan, nagy körkörös mozdulatokkal. Majd a finomra tört ánizst is beletesszük. Egy hosszúkás tepsit vajjal megkenjük, rátesszük az elkészült tésztát. A tetejét ánizzsal meghintjük és közepesen meleg sütőben megsütjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.